If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Е как да нема като два дена прекарах около нея с мисълта какво да правя с мойта 166-ца, че да не се окажа пак с три коли!
Alfa 155 1.8 92g. - Винаги в сърцето ми.
Alfa 166 2.0 T.S. 2000g. - Перфектната кола!
"If the sun refused to shine, I would still be loving you.
When mountains crumble to the sea, there will still be you and me."
Този екземпляр е много отдавна на пазара. Ако беше добър щеше да се продаде веднага. Аз я гледах - свален акумулатор, спаднали гуми ... Не светят индикациите за мигачите на таблото, липсва въздуховода на шофьорската врата. Мотора ми се видя добър, оса е, форсира се много пъргаво. Продавача обаче не сваля от цената, което е абсурдно ...
Last edited by Partyзанин; d.m.y г., 20:52.
Основание: включване в цитат
Този екземпляр е много отдавна на пазара. Ако беше добър щеше да се продаде веднага. Аз я гледах - свален акумулатор, спаднали гуми ... Не светят индикациите за мигачите на таблото, липсва въздуховода на шофьорската врата. Мотора ми се видя добър, оса е, форсира се много пъргаво. Продавача обаче не сваля от цената, което е абсурдно ...[/QUOTE]
Благодаря за информацията, аз мислех да я гледам.
Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)
Този екземпляр е много отдавна на пазара. Ако беше добър щеше да се продаде веднага. Аз я гледах - свален акумулатор, спаднали гуми ... Не светят индикациите за мигачите на таблото, липсва въздуховода на шофьорската врата. Мотора ми се видя добър, оса е, форсира се много пъргаво. Продавача обаче не сваля от цената, което е абсурдно ...[/QUOTE]
Тази я гледах преди да си купя моята - преди 7 месеца. Добре е измита но е грешна като данъчна декларация - половината табло не работи, лъжат че имала gps и changer - тя няма дупки в багажника за такива неща... и едно самочувствие на продавача - аман от такива търгаши. Като лъже поне да се научи за да не става за смях.
Возя се с 159 1.9 JTDm 150 Първата алфа любов: 166 2.4 JTD '99 - EX
гледам си от Пловдив - от село Труд я взех моята на 15 септември миналата година за 4000лв (човека бързаше с продажбата - разбрах защо в последствие ) и след това сложих още 6 в нея))) и сега може да се каже 4е е кукличка да чукна на дърво има още малко неща но ще зачакат Актуалните цени гледам са около 5500 за дизел 98-2001. Има много, които са пазени та пазени и си заслужават 7 или повече даже, но всичко е личен избор - дали искаш да си сигурен, че е правена като го направиш сам или искаш да се качиш директно и никакви майстори
Возя се с 159 1.9 JTDm 150 Първата алфа любов: 166 2.4 JTD '99 - EX
Има много, които са пазени та пазени и си заслужават 7 или повече даже, но всичко е личен избор - дали искаш да си сигурен, че е правена като го направиш сам или искаш да се качиш директно и никакви майстори
Хм, то ако може да се качиш директно и никакви майстори за 5500 веднага отивам и се качвам...
Иначе по празниците мисля да огледам из пловдивската околия какво се намира пък ще видим после.....
Колеги, моля да имате предвид, че в германия алфа 166 на реални 100 000 км. струва 5000 евро. Наивно е очакването да се сдобиете с добър автомобил за 5000 лв. Обикалях за 166 - ца няколко месеца и се нагледах на таралясници. Не съм разбирач, обаче протрита кожа да волана и ск.лост се постига с не по - малко от 300 000 км. А дизел на 300 000 не пожелавам никому.
Бря,че моята като е на 380 000 км и я карам вече една година и успях да и навъртя 20 000км ,от Германия я докарах че и до Атина ходих,какво да кажа.За скорост съм я пробвал, с пет човека и багажник пълен до горе, вдигнах 220 км ама за повече не ми стискаше, някак си много тихо и нервно беше в купето .Не знам още колко ще ме изкара тази кола но трябва да ви споделя че такъв снаряд до сега не съм карал,но повечето колеги във форума си знаят за какво става на въпрос.И още нещо в момента е с масло Adjip sint common rail 5W40 и не го пипа,а сега де.
Бря,че моята като е на 380 000 км и я карам вече една година и успях да и навъртя 20 000км ,от Германия я докарах че и до Атина ходих,какво да кажа.За скорост съм я пробвал, с пет човека и багажник пълен до горе, вдигнах 220 км ама за повече не ми стискаше, някак си много тихо и нервно беше в купето .Не знам още колко ще ме изкара тази кола но трябва да ви споделя че такъв снаряд до сега не съм карал,но повечето колеги във форума си знаят за какво става на въпрос.И още нещо в момента е с масло Adjip sint common rail 5W40 и не го пипа,а сега де.
Ама твоята си я купил на 380 000 км и знаеш че е на толкова. И по салона ти почти не личи износване. Тая кола щеше тук да се продава като ексклузивна оферта на 80 000 реални илометра .
Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)
Привет на форума!
Аз съм нов :о) Мисля да си взимам кола и от известно време 166-цата много ми е легнала на сърцето... В момента се опитвам да се ориентирам в цените, че явно пазара не е както беше преди една година... Проетох из форума - някой разправя как за 2 г. сменил само жило на ръчната, друг за 2 г. вкарал 7-8000 лв за какво ли не..... та в общи линии не ми стана много ясно...
Насочил съм се към дизел (обичам да дърпа без да ръчкам много-много), нямам претенции за много екстри, кожи-можи и т.н. Ще я карам предимно уикендите на извънградско, т.е. около 10-15 хил. километра годишно. Според вас за едно 5500-6000 лв. може ли да се вземе днес прилична 166, която да не изисква повече от 1000-1500 лв. годишно за ремонти?
само да знаеш, че дизелите в германия и италия плащат супер данък и поради тази причина въртят по 30 - 40 000 км на година , сам си прави сметките
Comment